Αρχική Σελίδα Νέα

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Roof ρολό κεραμίδι αποτελούν μηχανή για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

 

Στη Νότια Αφρική, το pouplar σχεδιάγραμμα είναι IBR686 και το ζαρωμένο σχεδιάγραμμα 762, που κουλουριάζουν το πλάτος είναι 914mm ή 925mm, πάχος είναι 0.250.8mm. Μπορείτε να αγοράσετε από την αγορά της Κίνας, ή η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Co. μηχανημάτων Cangzhou επιχείρησής μας, ΕΠΕ, θα προσφέρει τη μηχανή στεγών και θα βοηθήσει τη σπείρα αγορών, να τακτοποιήσει το σκάφος, να επιθεωρήσει την ποιότητα σπειρών και η φόρτωση, θα φθάσει στο εργοστάσιό σας safty. 

 

Στην Κένυα, το δημοφιλές σχεδιάγραμμα είναι μηχανή στεγών σχεδιαγράμματος κιβωτίων, και ασιατική μηχανή κεραμιδιών στεγών, το πλάτος σπειρών είναι 1000mm και 1200mm, pouplar χρώμα είναι γκρίζο, meroon κόκκινο χρώμα. Εάν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ Co. μηχανημάτων Cangzhou, ΕΠΕ WhatsApp/Wechat 008618701854523

 

Σε Zambabwe, το δημοφιλές σχεδιάγραμμα είναι σχέδιο κεραμίδια του Q και σχεδιάγραμμα IBR, που μπορεί να κάνει τη διπλή μηχανή στεγών στρώματος, εκτός από το κόστος και να σώσει το διάστημα επίσης. Εύκολος να αλλάξει τον ανώτερο και να κατεβάσει το στρώμα. Το πλάτος σπειρών είναι 1000mm και 1200mm, πρότυπα στην Κίνα, τιμή επίσης φτηνότερη. 

 

 

Το Cangzhou που η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ μπορεί να προσφέρει όλα τα είδη ρόλου φύλλων στεγών που διαμορφώνουν τη μηχανή, να καλωσορίσουν για να μας έρθει σε επαφή με για να πάρει περισσότερες πληροφορίες, θα σας δώσει τις επαγγελματικές συμβουλές. 

 

 

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-07-10 10:14:41 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Cangzhou Best Machinery Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Arno Hao

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)