Αρχική Σελίδα

Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καλύτερη Co. μηχανημάτων Cangzhou, ΕΠΕ οργάνωση το 2015, με τη μεγάλη δύναμη στην παραγωγή και τις τεχνικές, είμαστε κύριος κατασκευαστής του ρόλου διαμορφώνοντας τις μηχανές στο Βορρά της Κίνας.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ τις ΜΗΧΑΝΕΣ, επειδή οι πελάτες θα χρησιμοποιήσουν το ρόλο διαμορφώνοντας τις μηχανές αντί της κάμπτοντας μηχανής ή τις πιέζοντας μηχανές για να σώσουν την εργασία, και να βελτιώσει την παραγωγή, τα κανονικά προϊόντα μας είναι ρόλος φύλλων στεγών διαμορφώνοντας τη μηχανή, ρόλος κεραμιδιών στεγών που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος του CZ που διαμορφώνει τη μηχανή, decking ρόλος πατωμάτων που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος προστατευτικών κιγκλιδωμάτων εθνικών οδών που διαμορφώνει τη μηχανή, ρόλος δίσκων καλωδίων που διαμορφώνει το ρόλο μηχανών, στηριγμάτων και διαδρομής διαμορφώνοντας τη μηχανή, ρόλος πορτών που διαμορφώνει τη μηχανή, που σκίζει και κόβουν στο μήκος, μηχανή επιτροπής σάντουιτς και ούτω καθεξής

Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και το προσωπικό και οι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής μας έχουν την εκτενή εμπειρία στο σχεδιασμό, να αναπτυχθούν, και τα machineries κατασκευής. Πληρώνουν τη πολλή προσοχή και συμβαδίζουν με την αναπτυσσόμενη τάση των τεχνολογιών και χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες στην κατασκευή των μηχανημάτων, για να τους κρατήσουν ανταγωνιστικούς. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζουν την υψηλή αποδοτικότητα, την υψηλή ευελιξία και το χαμηλότερο κόστος.

«Οι πελάτες είναι οι πρώτοι, η επιτυχία προέρχεται από την ανάπτυξη» είναι η αρχή μας. Αντέχουμε αυτό στο μυαλό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας από το σχέδιο και την ανάπτυξη του προϊόντος στις υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε τα μηχανήματα αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Με το καλό δίκτυο υπηρεσιών μεταπωλήσεων, μπορούμε να παρέχουμε την υποστήριξη που καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία, τα οποία σας βοηθούν να πάρετε τα τέλεια μηχανήματα. Θα λύσουμε όλα τα προβλήματα που έχετε χρησιμοποιώντας τις μηχανές και θα παράσχουμε τις διακριτικές υπηρεσίες.

Οι μηχανές μας έχουν πωληθεί στη Βόρεια Αμερική, όπως τις ΗΠΑ, Καναδάς, Νότια Αμερική, Νικαράγουα, Περού, Βραζιλία, Βολιβία, Uruaguy, Αργεντινή, Ευρώπη, όπως την Ελλάδα, Μέση Ανατολή, όπως Σαουδάραβα - αραβικά, Ντουμπάι, Ιράν, Ιράκ, Αφρική, Αίγυπτος, Γκάνα, Νιγηρία, Αιθιοπία, Μαλάουι, Κένυα, Τανζανία, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Νότια Αφρική, Αυστραλία, νέο Calidonia, Ασία, Ινδία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Τουρκμενιστάν, Μαλαισία, Βιετνάμ, Μογγολία, που βοηθά μας να μπούμε στη διεθνή αγορά.

Η άριστες υπηρεσία και η υψηλή τεχνολογία σας βοηθούν για να δημιουργήσουν το φωτεινό μέλλον.

Έχουμε ένα άλλο εργοστάσιο στη Σαγκάη για 9 έτη, το όνομα είναι κοβάλτιο μηχανημάτων της Σαγκάη Aofa. ΕΠΕ

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Κίνα Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : καλύτερη

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Cangzhou Best Machinery Co., Ltd Πιστοποιήσεις